Ако сте играли на World of Warcraft през по-голямата част от нейното 13-годишно съществуване, доста вероятно е вече да стоите върху голяма купчина виртуално злато. Неотдавна Blizzard въведе т.нар. WoW Tokens, които на практика позволяват да платите месечния си абонамент с виртуални пари, а сега тази функция се пренася и в другите игри на компанията.

Съвсем скоро ще може да трансформирате вашите WoW Tokens в кредит за платформата Battle.net, като всеки жетон дава 15 долара в акаунта ви. Така събраните пари ще могат да се използват за закупуване на съдържание във всяка една от останалите игри на Blizzard - например за карти в Hearthstone, луут в Overwatch или нещичко в Heroes of the Storm. Компанията обещава, че скоро ще включи в схемата и Diablo 3 и Starcraft 2.

Точно в момента всички тези игри честват Лунната Нова година, така че моментът е особено подходящ да си закупите различни екстри за кустомизация на героите.

Към момента златото не се изкарва особено трудно в World of Warcraft, така че новата инициатива е добре дошла за ветераните в ММО-то, завършва Slash Gear.

Виж още: Чаровният пъзел A Boy and His Blob изненада Android геймърите

Тагове: