Белгийците от Larian обявиха нова игра от своята хитова фентъзи поредица Divinity. Тя се нарича Divinity: Fallen Heroes и представлява походова тактическа игра с ролеви елементи, която продължава сюжета от Divinity: Original Sin 2.

В нея вие ще бъдете капитан на летящия кораб Lady Vengeance, който ще отнесе вас и вашия екип, в който има много познати лица от предните Divinity игри, до повече от 60 мисии. Решенията, които взимате в тях, ще се отразят на начина, по който се развива историята, тъй като бойците ви ще реагират на тях.

От дебютния трейлър личи, че Divinity: Fallen Heroes изглежда доста като XCOM и нейните походови битки, но във фентъзи атмосферата на Divinity. Вече ще имате на разположение огнестрелни оръжия, експлозиви и други попълнения в арсенала.

Ще може да играете Divinity: Fallen Heroes както като сингъл кампания, така и успоредно с втори играч. Независимо от избора ви, ще искате да бъдете внимателни - умрелите герои са изгубени завинаги и ако натрупате прекалено много поражения, екипът ви ще изгуби надежда и ще напусне кораба. Ще видим повече от Divinity: Fallen Heroes по време на изложението PAX East по-късно тази седмица.  

Тагове: