13 май наближава, а ние вече нямаме търпение да се докопаме до римейка на класиката на класиките - Doom. Най-новият 43-секунден тийзър за дългоочаквания шутър, кръстен Multiplayer Maps Explored, хвърли кратък поглед върху 9-те мултиплейър карти. Bethesda пуснаха и по-подробна информация около тях на официалния си сайт.

Някои от картите ще включват телепорти, възможни за използване и от хората, и от демоните. Чакат ни и много експлодиращи бурета и контейнери с радиоактивни вещества, много радиоактивна слуз, лава и, естествено, удобни места, през които да паднете към смъртта си. Пълен списък на деветте мултиплейър карти, които ще има в Doom при излизането му, може да видите тук.

 

 

"Ще трябва да се движите постоянно, за да оцелеете; всяка карта е конструирана с цел да запази бруталния бърз ход на екшъна", пишат от Bethesda. "Тези бойни арени с няколко нива са пълни с опасности и предмети, които могат да променят посоката на битката във всеки един момент. И докато всяка от тях има тайни, които трябва да откриете, никоя от тях не е с построение, позволяващо намирането на лесни места за криене или снайпери."

И докато чакате Doom да излезе, погледнете кои са първите 30 игри, които ще можете да играете с Oculus Rift

Тагове: