Поредната част в емблематичната шутър поредица Doom вече има дата на излизане и тя е 13 май, когато играта ще се появи във версии за PC, Xbox One и PS4.

С това се слага край на своеобразната сага около разработката на новата игра. Doom 3 се появи в далечната 2004 г., а по следващото издание се работеше от доста време - още от 2007 г., когато името му бе Doom 4. Очакванията са Doom да бъде доста по-различна от своя предшественик, където се залагаше особено на мрачната атмосфера и стряскащите моменти.

 

 

За най-запалените фенове Bethesda Softworks предвижда колекционерско издание на стойност 130 евро, което се предлага в метална кутия и съдържа 12-инчова статуетка на демон. Ако направите предварителна поръчка на играта, независимо дали за стандартното или за колекционерското издание, ще получите т.нар. Demon Multiplayer Pack, който включва няколко брони с различни окраски, за да обозначите героя си, както и общо шест Hack Modules, които може да използвате еднократно по време на онлайн мачове.

Прочети още: Nintendo пуска първата си игра за смартфони през март

Тагове: