След разочароващата премиера на Mass Effect: Andromeda BioWare обеща да поправи множеството проблеми по анимациите, бъговете и какво ли още не, но очевидно канадското студио е достигнало предела на възможностите си.

То оповести, че пач 1.10 е последният ъпдейт за сингъл плейър режима на играта. По този начин студиото потвърди многобройните спекулации, че кампанията няма да получи нито повече "кръпки", нито още по-важното допълнително съдържание. Освен това Bioware Montreal, разработило Mass Effect: Andromeda, официално вече не съществува. Екипът е слят с този на студиото EA Motive, а отделни членове са изпратени да работят с Bioware Edmonton по предстоящия Anthem. 

Така, за да проследите евентуалното развитие на сюжетната линия в Mass Effect: Andromeda, ще трябва да четете комиксите и романите, които я съпътстват, както и да проиграете мултиплейър режима. За него BioWare обещава, че поне ще предложи някакъв ъпдейт и ще ни даде информация за него "в следващите седмици".

Решението за спирането на DLC поддръжката е разочароващо, но вероятно ЕА си е направила сметката и е преценила, че няма да може да си върне вложените средства в него. Наскоро издателят поне официално отрече, че вече съществува допълнително съдържание, което обаче е било прекратено. Прекратяването на пачовете по сингъл плейъра обаче очевидно показва, че BioWare и ЕА не са никак доволни от играта и не са склонни да хабят повече време по нея - един наистина разочароващ епилог на толкова популярната серия.

Най-четени
Всички

Huawei към Тръмп: „Не искаш да ни караш да се конкурираме с Google”

290 | 19.08.2019
Още от Play

Syfy спира сериала "Криптон" след 2 сезона

31 | 18.08.2019