Премиерата на Mass Effect: Andromeda е само на някакви си две седмици, а все още научаваме нови неща за играта.

Едно от тях например е свързано с появата на ужасяващите микротранзакции. За тяхното съществуване ни разкрива онлайн веригата ShopTo.net, която вече предлага пакети с виртуална валута срещу истински пари. Въпросната валута ще се използва за придобиването на по-добри предмети в мултиплейър режима.

За щастие Mass Effect: Andromeda не предлага никаква форма на конкурентен онлайн режим, така че наличието на микротранзакции няма да наруши прекалено баланса. По-скоро това, което може да се случи, е, че играта ще бъде по-пестелива с виртуалната валута към онези геймъри, които искат да я изкарат само с игра, вместо да платят, за да я придобият направо.

Стойността на микротранзакциите е между 5 и 80 долара, което всъщност не е никак малко. До момента BioWare не е дало никаква официална информация, но тарифата е видна от офертите на ShopTo.net.

"Andromeda Points са дигитална валута за мултиплейър режима в Mass Effect: Andromeda и могат да се закупят с истински пари, след което да се ползват за придобиването на нови Multiplayer packs", гласи описанието.

Ето, вече знаете.

Оцени:
Рейтинг: 4
Тагове:
Най-четени
Всички

Каква е тайната зад четворната камера на Galaxy S10 5G?

38 | 19.04.2019
Още от Play

Yesterday Vision е най-стилната ретро конзола, но цената ѝ не е за всеки

0 | 20.04.2019