По-рано тази седмица Bethesda пусна нова платена абонаментна услуга за своето измъчено ММО Fallout 76. Тя се нарича Fallout 1st и струва цели 100 долара на година, което е безумно предвид ужасяващото състояние, в което Bethesda пусна играта миналата година.

Разбира се, реакцията на феновете бе точно такава, каквото можеше да се очаква, а за съжаление, явно никой в Bethesda не е помислил за това. Ако има нещо, на което интернет ни е научил (Blizzard можеше да подскаже на Bethesda след анонса на Diablo Immortal миналата година), това е, че феновете могат да намерят някои много изобретателни начини за изразяване на своите емоции.

Още по-зле - някои от тях знаят как да купуват и създават уебсайтове. Група гневни играчи закупиха домейна falloutfirst.com и го напълниха с обиди срещу Bethesda и нейната алчност. Можете да отворите сайта и сами, но трябва да знаете, че езикът е доста цветист.

Ако 100 долара на година ви се струват много, но искате да видите докъде ще свърши наглостта на Bethesda, месечният абонамент струва 13 долара и с него получавате собствен частен свят за вас и за 7 приятели – стига да имате 7 приятели, които играят Fallout 76.

Виж още: The Last of Delays II

Тагове: