Мистериозна нова игра на Bethesda се появи по-рано днес в Amazon и накара феновете да мечтаят. Засега не се знае със сигурност коя ще бъде тя, но на сайта има видео брояч, който по стил наподобява промоционалните клипове за Fallout.

В резултат има голяма вероятност това да е Fallout, която ще излезе за РС, PS4 и Xbox One. За съжаление, не става въпрос за Fallout 5, тъй като Fallout 76 излезе само преди няколко месеца, а Bethesda вече работи по други игри като Starfield и The Elder Scrolls 6.

Затова логично заключение е, че става въпрос за ремастър на модерните класики Fallout 3 или Fallout New Vegas или дори и двете. Игрите от поредицата Fallout са известни с множеството си бъгове и слабичката графика, така че една преработена версия определено ще има какво да оправи. Fallout 3 излезе през 2008 г. и изглежда по-вероятен кандидат за това, докато Fallout New Vegas си остава едно от най-добрите ролеви приключения, създадени от майсторите в жанра Obsidian.

Именно за нея в момента се прави мащабен фен-проект, наречен Fallout New California, който е прикуел мод за играта и вече е в бета.

5 нови киберзаплахи, на които трябва да гледате адски сериозно през 2019 г.

---

Xperia 1 е новият флагман на Sony. И е впечатляващ! (СНИМКИ)

Тагове:
Най-четени
Всички

Дамата, която ужили Google и Apple с милиарди, подгони Amazon

49 | 17.07.2019
Още от Play

Най-популярният ретро емулатор официално в Steam от 30 юли

15 | 16.07.2019