По-рано днес EA проведе интересна конференция в рамките на Gamescom 2015. Сред най-любопитните заглавия, за които говори компанията, се отличиха Star Wars: Battlefront, FIFA 16 и продължението на Mirror's Edge, носещо подзаглавие Catalyst.

В 5-минутния клип ще се насладите на страхотната атмосфера и визия на Mirror's Edge 2. Припомняме, че играта се фокусира върху Фейт – млада дама, част от общността на бегачите. По-интересното при това заглавие е, че геймплеят е повече от нестандартен – паркур от първо лице. Продължението се явява предистория, която ще ни разкрие повече за героинята и как е станала бегачът, когото познаваме от първата част. Сара Янсън, главен продуцент в EA, коментира, че Фейт е „най-уникалният герой, съществувал във видеоигра“, пишат от The Verge.

Ако сте от почитателите на Mirror's Edege, със сигурност краткият клип ще ви допадне, тъй като е изпълнен с паркур, ръкопашен бой и огромен град, който ще се превърне във вашата игралната площадка. Най-важното е, че в тази игра няма да използвате огнестрелни оръжия, което, смеем да кажем, е глътка свеж въздух. Очакваме Mirror's Edge Catalyst да излезе през 2016 година.

Видяхте ли най-интересните игри, които Microsoft обяви ексклузивно за Xbox One?

Тагове: