Hello Games и 505 Games продължават с опитите да спасят имиджа на злощастната си игра No Man’s Sky, този път с нова Xbox One версия, наред със съществуващите PS4 и PC варианти.

Нов ще бъде и т.нар. Next ъпдейт - най-големият ъпдейт до момента, фокусиран върху поискани от играчите функции и допълнения. С него ще дойдат нови елементи в кампанията, които ще надградят върху предния ъпдейт Atlas.

Обновлението ще бъде безплатно, ако притежавате основната игра.

Чисто математически, космическото приключение No Man's Sky е може би най-амбициозната и мащабна игра, създавана някога. Проектът впечатлява с невероятните мащаби на виртуалната вселена, включваща общо 18 446 744 073 709 551 616 (18 квадрилиона) планети. Това е един дързък експеримент по неортодоксален гейм дизайн и е добре, че Hello Games се реши на него. Със сигурност някои геймъри ще имат проблем с цялостната липса на указания и ясна посока, но този подход е не само по-различен от общоприетото, но и съвсем подходящ, когато става въпрос за епично пътуване до центъра на Вселената.

В начален вид играта бе доста скромна, но може би поредицата ъпдейти най-сетне ще я направят по-привлекателна за геймърите.


Тагове:
Най-четени
Всички

Телефон със селфи камера под дисплея? Ще видим след само два дни

130 | 24.06.2019
Още от Play

Diablo 4 вече е в ръцете на служители на Blizzard

107 | 25.06.2019