Ако премиерата на Cyberpunk 2077 не ви е разочаровала тотално, CD Projekt RED ще се опита да си върне добрата воля на феновете с първото безплатно допълнително съдържание за играта съвсем скоро. За съжаление поляците не дават никакви допълнителна информация за DLC пакета, освен че ще излезе в началото на 2021 г.

Миналата седмица студиото пусна най-новия пач за Cyberpunk 2077, който оправя скандалния бъг, в резултат на който прекалено голям по размер сейв файл води до проблеми. Въпреки че е на пазара от няколко седмици, Cyberpunk 2077 вече получи три малки пача, а първият голям ъпдейт ще дойде през януари 2021 г.

Независимо от това Cyberpunk 2077 вече продаде над 13 милиона копия по цял свят и е сред най-търсените заглавия в Steam.

Cyberpunk 2077 вече поддържа и модове за РС, но засега не сме видели по-големи такива. Enhanced Controls Mode подобрява управлението на играта с мишка и клавиатура, друг мод оправя управлението на колите, а трети действа като чийт, за да си спестите дългия грайнд.


Снимка: CD Projekt RED

Виж още: PlayStation 5 на екрана на GBA е нещо, което трябва да видите (ВИДЕО)

 

Тагове: