Толкова сме свикнали да чуваме за най-продаваните и най-високо оценените игри, така че какво ще кажете да го комбинираме малко с най-лошата игра за 2020 г.? Това заглавие според Metacritic отива в излязлата през юли в Switch eShop Tiny Racer. Тази „очарователна малка състезателна игра“, която черпи вдъхновение от сериали като Micro Machines, има оценка от 29 от 100 пункта.

Другите игри за Switch, които се присъединяват към рейсъра в този списък с най-лошите десет, включват Arc of Alchemist на пето място, Gleamlight на девето място и адаптацията на Bethesda на мобилното заглавие The Elder Scrolls: Blades. Римейкът на XIII, който се очаква за Switch през следващата година, е на второ място.

По-долу са изброени игри с най-ниска оценка, издадени за която и да е платформа между 1 януари 2020 г. и 31 декември 2020 г. Игрите се класират по т.нар. Metascore (към 15 декември 2020 г.) преди закръгляването и всички заглавия с по-малко от 7 ревюта от професионални критици са изключени. Ако едно заглавие би попаднало в списъка няколко пъти поради ниски резултати на повече от една платформа, сайтът включва само версията с най-нисък резултат.

Tiny Racer (Switch)
XIII Remake (Xbox One)
Dawn of Fear (PlayStation 4)
Fast and Furious Crossroads (PC)
Arc of Alchemist (Switch)
Remothered: Broken Porcelain (PC)
Tamarin (PlayStation 4)
Street Power Soccer (PlayStation 4)
Gleamlight (Switch)
The Elder Scrolls: Blades (Switch)

Играли ли сте някоя от тези игри в този списък? Коя бихте казали, че беше най-лошата игра, която играхте тази година?

Снимка: Nintendo

Виж още: Полша направи Minecraft сървър за учениците у дома

 

Тагове: