Искате да знаете повече за NextGen конзолите и ексклузивните игри за PlayStation 5? Какво ще предложат новите енджини за разработка на игри? В епизод 6 на "Игрите като професия" водещите споделят много любопитна информация за бъдещето на конзолния гейминг.
Епизодът е вече онлайн и можете да го гледате в официалния ни YouTube канал. За нас е важна всяка обратна връзка и очакваме да споделите какво ви харесва, какво не ви харесва, както и какво бихте желали да видите в бъдещите епизоди. А кой печели смартфон Alcatel 1S 2020, можете да видите в официалната фейсбук страница на Alcatel Bulgaria.

Виж още: Игрите като професия, еп. 5: Как да печелим пари от електронни спортове в България?

"Игрите като професия" е седмично предаване, в коeто водещите разговарят с гости от бранша за това, как да започнем кариера, свързана с играенето или създаването на компютърни, конзолни и мобилни игри.

Професиите в тази сфера са актуални, доходоносни и перспективни, а всеки, който ги е започнал, се е убедил в максимата, че ако си избереш кариера с нещо, което ти доставя удоволствие, няма да ти се налага да работиш нито ден.