Може би като известна компенсация за отложения старт на Grand Theft Auto V, Rockstar Games вече позволяват предварителна покупка на играта, с която ще получите някои много примамливи бонуси.

Ако направите предварителна поръчка до 1 февруари 2015 г., ще получите 1 000 000 долара в играта ($500 000 за Grand Theft Auto V и $500 000 за Grand Theft Auto Online). Освен това ще получите и бонус от $300 000 за Grand Theft Auto Online и бонус възможност за изтегляне на Grand Theft Auto: San Andreas за персонален компютър.

Grand Theft Auto V за PC включва серия основни визуални и технически подобрения, които дават на потребителите възможността да се потопят в атмосферата на Los Santos и Blaine County по-добре от всякога. Освен значително увеличени максимални разстояния до обектите в пространството при 60 кадъра в секунда и възможността за показване на визуалните ефекти с резолюция 4К, играчите ще се насладят на множество допълнения и подобрения, включващи:

 

  • Нови оръжия, транспортни средства и дейности
  • Още дива природа
  • Повече трафик
  • Нова растителност
  • Подсилени ефекти на нанесени щети и метеорологични условия и още много

 

Всички тези функции са подсилени от зашеметяваща разделителна способност, значителни подобрения в осветлението, сенките и текстурата и гладко кадриране.

Версията на Grand Theft Auto V за персонален компютър и онлайн версията Grand Theft Auto Online ще предлагат и режим в първо лице, предоставящ на играчите възможността да изследват невероятно детайлния свят на Los Santos и Blaine County по напълно нов начин.

Grand Theft Auto V за PC също така съдържа нов Rockstar Editor, който предлага на играчите пълен набор от инструменти за редактиране, за да създават и публикуват клипове на играни игри директно в Social Club и в YouTube.

Подобренията в Grand Theft Auto Online за PC ще включват по-голям брой играчи - до 30. Всички налични ъпгрейди и създаденото от Rockstar съдържание от първоначалното лансиране на Grand Theft Auto Online също ще бъдат достъпни за компютър, както и още много в бъдеще.

Направете предварителната си поръчка през Steam Store!

 

 

Прочетете още: Бой със снежни топки след коледната актуализация на GTA V Online