След по-малко от седмица ще имате възможност най-накрая да се потопите в разтърсения от пандемия и социална разруха Ню Йорк. Днес можете само да изгледате последния трейлър на мултиплейър екшъна Tom Clancy’s The Division на Ubisoft, но съвсем скоро ще ви представим и подробно ревю на играта.

С фокус върху историята, кооперативната игра и впечатляващ отворен свят The Division се очертава като един от потенциалните хитове на 2016 г. Трейлърът хвърля поглед върху динамиката в специализираната дивизия Strategic Homeland, част от враждуващите фракции в разрушения свят и тежката RPG атмосфера на играта. Самото описание на клипа показва желанието на Ubisoft да се разграничат рязко от стандартните онлайн шутъри, рекламирайки играта като „уникално RPG изживяване, което за първи път отвежда жанра в средата на модерна военна обстановка“.

 

 

The Division предизвика стабилен интерес в световната гейминг общност. Отворената бета на играта постави рекорд за най-много играчи в тестов период на игра от последното конзолно поколение – 6,5 млн. души. Няма да крием, че самите ние чакаме с нетърпение да получим достъп до заглавието. В деня на излизане - 8 март, очаквайте и нашите първи впечатления от нея.

Ъпдейт 3.50 за PS4 – Remote Play идва за Windows и Mac

 

Тагове: