Изглежда че Slightly Mad Studios вече работи по нова част от своята рейсър поредица Project CARS. Това потвърди шефът на студиото Йън Бел, според когото този път летвата е вдигната още по-високо. На теория никъде не се споменава името Project CARS 3, но е очевидно, че това трябва да бъде следващият проект на студиото, което специализира в рейсинг жанра.

"Не мога да ви кажа нищо и навярно ще трябва да се въоръжите с търпение. Планираме да издухаме всички и всичко... но това отнема време", казва Бел.

Запитан от феновете за кои платформи ще видим новата Project CARS, той отговаря, че в момента не може да каже нищо.

Нашето предположение обаче е, че Project CARS 3 ще бъде междуплатформена игра, която може да излезе през 2020 г. По това време следващото поколение конзоли със сигурност ще са на пазара, така че студиото ще може да пусне играта и за отиващите си платформи, и за техните наследници. Дали Project CARS 3 наистина ще бъде нещо голямо, предстои да разберем, но добрата новина е, че тя наистина е планирана.

В Project CARS игрите вече имахме на разположение автомобили от около 70 производители, което е по-малко число спрямо предлаганото в игри като Gran Turismo или Forza, но пък с изключение на няколко екзотични модела всички останали са типични състезателни коли. Последното означава, че играта ясно поставя фокуса именно върху качеството и толкова върху количеството. С други думи тук няма да имате възможност да карате бъги на Луната като в последното издание на Gran Turismo, но можете да се състезавате на десетки от най-популярните писти по цял свят.

Оцени:
Рейтинг: 4
Тагове:
Най-четени
Всички

97% от потребителите се чувстват по-продуктивни, след като заменят Windows с Mac

287 | 22.06.2019
Още от Play

Последният трейлър на Stranger Things ни припомня, че до 4 юли не остава много

0 | 21.06.2019