Father and Son (Android, iOS)

От TuoMuseo

Father and Son е едно приключение, което идва от Националния археологически музей в Неапол - културната институция, в която се пазят някои от най-големите находки и съкровища на човечеството.

Историята се върти около един син и неговия баща. Открийте себе си в красотите на Неапол, изпитайте последните часове от живота в Помпей, преди Везувий да избухне, и опознайте древен Египет. Миналото е това, което прави нашето настояще реално.

Цена: Безплатна (Предлага покупки в приложението)      

    

Monsu 2 (iOS)

От View Kingdom Inc Limited

Monsu 2 е фантастично заглавие, в което ще търсите мистериозни съкровища. Тичайте, скачайте, летете и дори управлявайте дракон! Monsu е забавна игра, в която ще играете с хора от цял свят. Дали най-накрая ще намерите тайнственото съкровище, оставено от бога на Монсу?

Цена: Безплатна (Предлага покупки в приложението)

 

Invert - Tile Flipping Puzzles (iOS)

От Noodlecake Studios Inc

В Invert трябва да натискате бутоните около решетката с плочки, които ще преобръщат определен шаблон от плочки. Вашата цел е да направите всички плочки в един и същи цвят, като използвате възможно най-малко движения.

Цена: 2,99 евро

 

City Mania: Town Building Game (Android, iOS)

От Gameloft

Добре дошли в най-новата игра на Gameloft! Сега ще можете да построите най-страхотния град в света. Изграждайте, разширявайте, планирайте и управлявайте своя град по свой начин.

Очакват ви десетки забавни герои. Изграждайте стотици уникални и прекрасни сгради в града си и го разгънете от малък спокоен град до голям оживен метрополис. Не забравяйте да декорирате силуета чрез изграждане на известни забележителности като Айфеловата кула, Лондонската кула и Наклонената кула в Пиза и др.

Цена: Безплатна (Предлага покупки в приложението)

 

Big Hunter (Android, iOS)

От KAKAROD INTERACTIVE

Big Hunter е супер интересна игра, в която ще влезете в ролята на първобитни ловци, които ще трябва да убият гигантски животни!

Хората гладуват до смърт заради непрекъснатите засушавания. Лидерът на племето излиза на лов всеки ден, за да набави храна.

Big Hunter е динамична игра, в която ще ловувате гигантски праисторически животни с копие, брадва и бумеранг. Станете най-добрият ловец в племето!

 Цена: Безплатна (Предлага покупки в приложението)

 

Cube Escape: The Cave (Android, iOS)

От Rusty Lake

Вие сте на път да влезете в мистериозна пещера. Но проблемът не е във влизането, а в излизането от нея. Движете се във вътрешността на куб. Взаимодействайте с обекти чрез докосване. Изберете предмети от инвентара си и ги използвайте по предназначение.

Цена: Безплатна (Предлага покупки в приложението)

 

Оцени:
Рейтинг: 5
Тагове:
Още от Play

Новият трейлър на Ready Player One на Стивън Спилбърг е великолепен

33 | Преди 20 ч.