Новият „валентинов“ трейлър на очаквания PS4 ексклузив Days Gone ни връща в спомените на главния герой Дийкън.

Въпросните спомени ни показват кадри от сватбата в тесен кръг на главния персонаж с неговата любима Сара, известно време преди положението в световен мащаб да премине на апокалиптична вълна.

Sony са се опитали да внедрят тонове емоции в новото видео предвид избора на музика и начина, по който са подредени кадрите. Ние искрено се надяваме заглавието на Bend Studio да пожъне успех, защото малкото американско студио се е доказало като един от най-талантливите дивелъпъри на Sony, който за първи път има възможност да работи на ААА ниво.

В сюжетен план „байкърът“ Дийкън се запознава със Сара сред природата на Farewell Wilderness. Апропо Сара от Сиатъл силно ни напомня за Елеа от Uncharted серията. Именно там, сред цветята и дърветата, Дийкън ѝ предлага да слеят телата и душите си в едно. Самата сватба се провежда в малка църква в градчето Marion Forks, а единствен свидетел (освен отчето) е приятелят на нашето момче Уилям „Пиячката“ Грей.

Впоследствие Дийкън залюбва толкова силно своята изгора, че решава да се откаже от мотористките си наклонности, превръщайки се в номад, с идеята да прекара възможно най-много време със Сара.

Две години по-късно Сара я няма, а светът се е превърнал в не особено приятно място за живеене.

Days Gone ще направи премиерата си на 26 април 2019 година екслузивно за PlayStation 4.

Валентинското видео следва:

Тагове: