Тазгодишното издание на наградите The Game Awards донесе множество нови дебюти, премиерни дати и изненадващи анонси. Нека ги видим заедно.

Fast & Furious игра идва от студиото зад рейсъра Project CARS. Тя се нарича Fast & Furious Crossroads и в нея ще видим актьорите Вин Дизел, Мишел Родригес и Тайрийз Гибсън. Играта се разработва за PlayStation 4, Windows PC и Xbox One и ще излезе през май 2020 г.

Conv/rgence: A League of Legends Story пък е сингъл плейър игра от екшън жанра във вселената на прочутата МОВА. Тя е дело на Double Stallion Games и се разработва за РС и конзоли.

Ruined King: A League of Legends Story е заглавие от същата серия, но вече походово.

Nine to Five е тактически екшън в стила на Rabbids с доста необичаен сюжет. Играта засега няма обявени платформи и дата на излизане.

И докато сме на тактическа тема, спинофът Gears Tactics бе потвърден за 28 април 2020 г. Играта ще ни отведе повече от десетилетие преди оригиналната Gears of War игра. Платформите са РС и Xbox One, а микротранзакции - дори козметични - няма да има.

От тактическите маневри към бесните мултиплейър битки с Naraka: Bladepoint: нова игра на китайския мобилен гигант NetEase.

Източната тематика продължава с премиерата на PS4 ексклузива Ghost of Tsushima, насрочена за лятото на 2020 г. Играта на Sucker Punch получи нов трейлър:

Weird West е дебютното заглавие на студиото WolfEye, съставено от бивши служители на Arkane, работили по Prey и Dishonored. Описва се като екшън ролева игра с щипка XCOM.

Освен як геймплей саундтракът на Cyberpunk 2077 включва и разнообразна селекция от изпълнения на музиканти, като Grimes, Run The Jewels, A$AP Rocky и др.

Култовата ролева класика RPG Dark Alliance ще получи нова част, която променя изометричната перспектива в екшън от трето лице. Играта на Wizards of the Coast включва сингъл, ко-оп и мултиплейър режими.

Prologue е новият проект на Брендън Грийн, създателя на PlayerUnknown’s Battlegrounds. Играта бе обявена с доста мистериозен трейлър.

Хитовата ролева игра Bravely Default получава втора част, излизаща ексклузивно за Switch през 2020 г.

Видяхме и нов трейлър на Final Fantasy 7 Remake, който акцентира върху главния герой Cloud.

Виж още: Мобилният феномен Angry Birds е на нашите телефони вече точно 10 години