Известното със своите качествени портове студио Panic Button ще зарадва конзолните геймъри с две страхотни игри, дело на  студиото Runic Games. Това са Torchlight 2 и Hob, които ще излязат за конзоли по-късно тази година. Конкретно Torchlight 2 ще се появи за Switch още на 4 април.   

Анонсът е със смесени чувства, защото Runic Games за съжаление затвори врати през 2017 г., но е чудесно, че милиони нови геймъри ще могат да се насладят на качествените му игри.

Това се отнася специално за Torchlight 2 – екшън ролева игра, която се превърна в голям хит, когато излезе за РС през 2012 г. Ако първата Torchlight игра се възползва от продължаващото отсъствие на Diablo 3, то Torchlight 2 е чудесна алтернатива на нея. Засега не знаем точната дата на излизане на Torchlight 2 за конзоли, но това трябва да стане през есента.

Междувременно Hob първоначално излезе за РС и PS4 през 2017 г. и представлява красиво приключение, пълно с опасности и пъзели. Сега играта излиза за Switch с подобрения, като нов интерфейс, по-добра камера, тъчскрийн функционалност и др. на цена от 20 долара.