Време е за епизод 4 на gaming стрийма на HiComm – HiComm Play. Гледайте ни на 28 януари от 18 ч. във FacebookYoutube и в чисто новия ни Twitch - https://www.twitch.tv/hicommbg.

Специален гост ще ни бъде Данаил Чолаков, или както е познат на всички – Dido_D – един от най-интересните български създатели на гейминг съдържание. Той е готов да се впусне във всяко едно GTA5 Roleplay или Minecraft приключение, но има интерес и към други игри, за които ще си говорим по време на стрийма.

В този епизод продължаваме с Assassin's creed Valhalla, ще поиграем Geo Gessr Battle Royal, а за финал ще ви предизвикаме на Quiz. Очаквайте много приятни giveaway изненади.

В този епизод за първи път ще играем в новия ни game corner, специално оборудван от партньорите ни Genesis Gaming с всичко необходимо за всеки геймър и стриймър, но за него ще разберем повече на 28 януари!

Георги Димитров, или както е познат в българското gaming общество QFO, не помни момент, в който да не е играл. Запален по игрите от малък, QFO е фен на всички жанрове и платформи. Започва да стриймва през 2016 г. предимно в Twitch, където бързо намира своя аудитория. През последните години e бил част от проекти като Weekly Gaming Guide и Bulgarian Tech Channel. Коментатор е и на A1 gaming league.

HiComm Play се задвижва технологично от Acer и Acer Predator.

Очакваме те в нашия Discord: https://discord.gg/HWMACpDU