Легендарният френски създател на Rayman и Beyond Good and Evil Мишел Ансел обяви, че Ubisoft планира да пусне бета-версията на Beyond Good and Evil 2 до края на 2019 г.

Под пост, качен в Instagram, представляващ скрийншот от играта, Ансел отговаря на потребителски коментар с питане за дата на пускане, като заявява: "Ще се стремим да имаме бета-версия за края на следващата година".

Като се има предвид, че бета-версиите на Ubisoft обикновено излизат месеци преди пускането на пазара на играта, това почти сигурно отрежда официален релийз най-рано през 2020 г.

Това не е голяма изненада, като се има предвид, че играта е доста амбициозна и все още в процес на създаване. Последните кадри от играта показаха разточителния град Ганеша, както и космически пътувания и битки. Те също така разкриха, че героят в първата част, Джейд, изглежда ще влезе в ролята на злодей поне за това продължение.

Част от съдържанието на играта ще бъде развито в сътрудничество с Джоузеф Гордън-Левит и неговата програма HitRECord. Инициативата на холивудския актьор ще позволи на фенове да създават авторско съдържание, което да намери място в играта.

 

Тагове: