Sony промени своята политика за дигитални покупки и ще връща почти безусловно парите ви в срок от 14 дни от покупката на всяка игра за PlayStation конзоли. Тъй като от първи април започна новата фискална година на компанията, тя е решила да я отбележи със сериозна промяна за дигиталните си артикули.

Досега геймърите можеха да поискат еднократно парите си и да ги получат най-вече като жест на добра воля. Освен това, след като сумата бе възстановена веднъж, нямаше начин за повторен иск. Новата система е доста по-добронамерена към купувачите, а целта е да им помогне в неприятни ситуации на неудовлетвореност. Те могат да поискат парите си обратно до 14 дни, като същото се отнася и до допълнително съдържание като DLC-та и Season Pass.

Има едно условие обаче - да не сте свалили играта на конзолата си. Изключение ще се прави за заглавия, когато играта е в ужасно състояние, както бе онлайн екшънът Anthem.

Геймърите ще получат парите си, ако откажат абонамент за услуги като Spotify, PlayStation Plus и PlayStation Now.

Накрая Sony обещава, че скоро ще получи заветната опция за промяна на PSN имената, която досега бе налична само в ограничена бета-фаза.

5 страхотни предложения за гейминг периферия

Тагове: