World of Warcraft: Legion ще стане достъпен за почитателите на масовата онлайн ролева игра на Blizzard на 30 август, потвърди компанията.

Шестият поред експанжън за World of Warcraft ще продължи събитията, които видяхме преди това в Warlords of Draenor, и ще сблъска двете главни фракции с нашествие на демони, каквото нито Ордата, нито Алиансът някога са виждали. Геймърите ще бъдат отведени до нов континент на име Broken Isles, ще получат нови артефакти и ще сключат един неочакван съюз с клана на Ловците на демони, откъдето пък ще произлезе и новият клас, достъпен за игра.

Ако направите предварителна поръчка на World of Warcraft: Legion, това ще ви даде опцията незабавно да качите избран от вас герой до 100-ното ниво, така че да може с него да се включите в играта в момента, в който експанжънът излезе. Другият бонус идва под формата на ранен достъп до новия клас Demon Hunter.

Всичко това изглежда обещаващо и можем само да се надяваме, че премиерата на новия експанжън ще мине по-гладко от появата на Warlords of Draenor. Тогава, през ноември 2014 г., изпълнителният продуцент на експанжъна Алън Брак излезе с публично извинение за техническите проблеми, съпътствали пускането на новото тогава съдържание.

Виж още: Работата по The Last of Us 2 ще започне след края на поддръжката на Uncharted 4

Тагове: