ZTE представи един от най-амбициозните телефони на годината. Red Magic 3 е мечтата на всеки геймър – Snapdragon 855, 12 GB RAM, 6.65-инчов AMOLED диспелй с 90Hz скорост на обновяване, 5000 mAh батерия, LED светлини на гърба. Впечатляващо, нали? А все още не сме стигнали до най-добрите характеристики на този звяр.

Това е първият телефон в света с вградена вентилационна система! Това значи, че освен стандартната liquid cooling system има и мини-вентилатор, който допълнително охлажда устройството. За hardcore геймърите  телефонът предлага и два допълнителни бутона, известни като shoulder triggers.

Спокойно може да се каже, че телефонът предлага всички нужни гейминг функции и дори повече. Но ZTE не спира с иновациите дотук.

Слабото място на този тип устройства винаги са били камерите, но това е нормално, защото целевата аудитория купувачи не биха се интересували толкова от фотография. Подобни продукти обикновеено са създадени с ясната цел на тях да се възпроизвежда развлекателен софтуер. Тежък такъв.

В случая обаче говорим за "тренд", стартиран още от първия Razer phone, но Red Magic 3 e на път да вдигне стандартите на цялата индустрия. 48-мегапикселовия сензор на телефона е първият в света, който заснема видео с 8K резолюция!

Всичко това звучи супер, но колко ли ще струва подобна машина? Все пак има повече функции от повечето смартфони на пазара и дори превъзхожда много от тях. Е, това е най-хубавата част- цената. Базовият модел започва от 479 долара, а а най-напомпаната версия достига 600.

Вижте още: CEO-то на Huawei: Apple е моят учител

Тагове: