В продължение на почти два месеца имахте възможността да се включите в голямата ни футболна игра, посветена на Световното първенство. Цели 2500 души се регистрираха като участници, а пет от тях вече грабнаха по нещо от наградния ни фонд. Почти всяка седмица един човек, играл поне веднъж и регистрирал се на game.hicomm.bg, получаваше някоя от страхотните ни награди. А те определено си заслужаваха – 3 пъти раздадохме стилен DVD плейър с HD и два пъти – мрежов Blu-ray плейър с Wi-Fi. Останаха ни само две страхотни изненади. 

 

По регламент играчът с най-много точки получава система за домашно кино. Щастливецът, който е дал най-много верни отговори, е Милен Станиславов Славов от София. С актив от 204 330 точки (това са 20 433 игри с максимален брой точки!) той си заслужи LG HT762PZ (на снимка 1). Това е 5,1-канална система за домашно кино с високоговорители с форма на чаши за шампанско с виртуална звукова матрица. С други думи тя преобразува стерео и 5,1-канален звук в 10,1 съраунд аудио! HDMI жак, FullHD поддръжка и плейбек от USB флашка са само част от сладките характеристики на LG HT762PZ. 

 

Чрез жребий бе изтеглен и големият ни победител. Ръката на Фортуна посочи Росен Чавдаров Стойнев от София като щастливеца, който ще отнесе у дома 42-инчов телевизор (снимка 2). Росен печели LCD телевизор с FullHD поддръжка и LED подсветка! LG 42LE5500 осигурява възможност за безжично свързване с другите устройства у дома и за свързване със Световната мрежа. Има, разбира се, и HDMI порт. Перфектната картина е гарантирана с динамичен контраст 5 000 000:1, време за реакция 2,4 милисекунди и технология TruMotion 120Hz за мълниеносно опресняване на изображението и никакво замазване при движение на образа. 

 

Честито на Милен Славов и на Росен Стойнев!

 

А ако вие не сте от щастливците, които се сдобиха с първокласна техника за домашно забавление от LG, не се отчайвайте. Вече работим по нова игра, с която да ви зарадваме! Нейният регламент и формат гарантирано ще ви изненадат, тъй като няма да имат нищо общо с досегашните ни викторини. Подробностите очаквайте тук и на страниците ни във Facebook и Twitter. Дотогава трупайте знания и хъс!

 

Тагове: