За кино маниаците 24-часовият филмов канал VIVACOM ARENA ще предложи нов микс от хитови холивудски заглавия и през април. Сред филмите, които тръгват премиерно по ТВ-канала са футуристичната драма „Космополис" с участието на звездата от "Здрач" Робърт Патинсън, наградената с "Оскар" романтична комедия на Уди Алън „Полунощ в Париж", финансовият трилър „Предел на Риска", с Джеръми Айрънс, Кевин Спейси и Деми Мур.

 

Още три силни екшъна правят премиера в канала на VIVACOM - създадения по едноименната игра „Макс Пейн", с Марк Уолбърг и Мила Кунис, експлозивният екшън „Смъртоносна надпревара" с Джейсън Стейтъм и екшън-трилърът „Неуловим" с участието на Анджелина Джоли и носителят на „Оскар" Морган Фрийман. Сред останалите премиерни заглавия за април са хорър-трилъра "Нероденият", приключенския „Перфектното бягство" и забавната анимация „Пиратите, които не правят нищо".

 

Каналът VIVACOM ARENA е включен безплатно в най-големия ТВ-пакет Екстра на VIVACOM ТV, както и в допълнителния пакет HD Light, който може да си заявите срещу 3.80 лв. на месец. Ако сте потербител на някой от останалите TB-планове, може да добавите канал VIVACOM ARENA към основния си абонамент срещу месечна такса от 1,90 лв.