LG представиха своята нова линия монитори, за които е характерно, че са с вграден телевизионен тунер. Моделите DM2752 и M2752 позволяват гледане на различно мултимедийно съдържание, включително цифрова кабелна телевизия и съдържанието от компютъра, във висока резолюция. DM2752 и M2752 използват IPS панели и могат да възпроизведат живи и ярки цветове дори при гледане под широк ъгъл.

 

Мониторите може да се използват и като телевизори - те поддържат функцията „картина в картината" (PIP). Освен това, те са снабдени и с Infinite Surround Sound. за чист и ясен звук с пълен съраунд. Моделите разполагат с по два HDMI порта за по-лесно свързване с конзоли, мобилни компютри и други. Освен това двата екрана поддържат функцията USB Quick View. Тя дава възможност клиентите да преглеждат филми, видео клипове и снимки, без да се налага да включват компютъра - директно от USB.

Технологията Smooth Color Change  елиминира трептенето, което често се наблюдава при по-динамични сцени, спортни програми или видео игри. Благодарение на впечатляващо широкия ъгъл на гледане (178 градуса), новите IPS монитори позволяват на потребителите да се наслаждават на отлична картина без вариации на цветовете, без значение дали са прави, седнали или легнали удобно пред монитора.

 

Мониторът с ТВ тунер DM2752, освен всичко разполага и със CINEMA 3D технология за по-приятно гледане на 3D съдържание с леки и удобни очила. Той също така предлага вграден конвертор на 2D съдържание в 3D формат, което дава на потребителите неограничен избор от триизмерни филми и телевизионни програми.

 

Друга технология с името 3D Effect Mode усилва конвертираните изображения за по-приятно 3D забавление. Конверторът работи както, когато мониторът е свързан с компютър, така и без компютър, което прави монитора добро решение за забавление с компютърни игри. Междувременно функцията Dual Play на LG позволява на геймърите да виждат картина (в 2D) на цял екран, когато играят двама души едновременно и така елиминира понякога досадното разделяне на екрана.

 

Тагове: