След като обърнахме внимание на дамите, днес е време да се посветим изцяло на господата. В серия от два материала ще класирам 14-те най-сексапилни мъжки персонажи от видео игрите. Да ви призная, хич не беше лесно. Има твърде много сладури, по които съм точила лиги през годините. После защо имам нереалистични очаквания към мъжете в реалния живот...

Как протече подбора:

- Само един пич от франчайз. Иначе цялата класация можеше да се състои изцяло от персонажи от Final Fantasy. Да, афинитета ми към JRPG-та е пословичен.
- Класираните имат голяма роля в съответната игра, а не са просто незначително NPC.
- Извънземни раси влизат в класацията, защото очевидно съм бъгаво същество и намирам извънземни чудовища за секси.
- League of Legends беше дисквалифицирана. Също както при дамите, така и при господата има твърде много атрактивни мръвки, за да мога да направя избор.
- MMO-тата бяха дисквалифицирани. Иначе Илидан Стормейдж вероятно ще е да е в Топ 3 (вече изяснихме, че харесвам чудовища).

Да започваме!

14. Агент 47 - поредицата Hitman

Има нещо супер привлекателно в гологлавите мъже. Особено в опасните гологлави мъже като Агент 47. Професионален убиец и трагично, красиво същество. Често го критикуват като много повърхностен персонаж и герой, с който човек трудно се асоциира. Но това не го прави по-малко секси.

Агент 47 е емоционално недостъпен и опасен секси мъж. Можете само да му се наслаждавате отдалече и да си представяте какво ли имат под този перфектен, елегантен костюм.

13. Кратос - поредицата God of War

Кратос е леко плашещ, но това си влиза в длъжностната характеристика, когато трябва да се изправиш срещу олимпийските богове. Той е алфа мъжкар, който може да изкачи титан за три дни без почивка. Колко други герои могат да се похвалят с това? Има и напълно логично обяснение защо често го виждаме без каквато и да е броня. Когато имаш такива плочки броня просто не ти е нужна!

12. Гордън Фриймън - поредицата Half-Life

Един от оригиналните “секси мъже” във видео игрите, Гордън е легенда! Не е лесно да изглеждаш толкова добре с катинарче. Особено в ситуациите, в които те поставя Half-Life. Да, Гордън е доста мълчалив и характера му не блести особено в играта, но всяко официално изображение ни дава чудесна възможност да се насладим на един красив мъж.

Интелигентността е секси. Гордън е секси. И той носеше хипстърски очила преди хипстърите изобщо да съществуват.

11. Лeон Скот Кенеди - поредицата Resident Evil

Бившият полицай, превърнал се в агент на САЩ, на пръв поглед е типичното красиво момче. Винаги на линия да изпълни дълга си, той е точно толкова арогантен, колкото трябва, за да изглежда наистина сексапилно. И остава напълно хладнокръвен в напечени ситуации, най-вече когато в тях са замесени зомбита и био-органични оръжия.

Способността му да сваля по време на зомби апокалипсис го прави подходящ за изнасяне на лекция за менажиране на време, но пък кой би съдил девойките? Само му вижте секси падащата пред лицето коса и силна челюст...

10. Едуард Кенуей - Assassin’s Creed IV: Black Flag 

Бях в голяма дилема дали Ецио или Едуард да вземе това място. Накрая манията ми по пирати взе превес над любовта ми към италианския ренесанс и великолепната история на Assassin’s Creed II.

Рус, пират, добавете една бутилка ром към комплекта и наистина нищо друго не му трябва на човек. Едуард напуска живота в Кралската флота, за да преследва съкровища и приключения в Карибите. Тренираният асасин е амбициозен, красив и, по мое мнение, най-секси пича от целия Assassin’s Creed франчайз.

9. Буукър ДеУит - BioShock Infinite

Още щом видях първите изображения с Буукър ДеУит преди излизането на BioShock Infinite си знаех: това е един от онези супер изтерзани мъже, които всяка дама (включае аз) иска да спаси от вътрешните му демони. Сприхав, обичащ чашката и хазарта, Буукър е правил ужасни неща. Накрая успява да си изкупи греховете като спасява млада дама от расистка дистопия, макар причините му да го направи са доста, доста егоистични, но пък на финала е добър, нали? Има ли смисъл и изобщо да говоря за майсторското актьорско изпълнение на Трой Бейкър като Буукър?

За съжаление колкото и да го харесвам, нямаше как да го поставя по-нагоре в класацията. BioShock Infinite не ти дава възможност да зяпаш прекрасното му, изтерзано лице по време на игра. А това си е минус и богохулство.

8. Нейтън Дрейк - поредицата Uncharted

Когато започвах тази класация много хора ми казваха “Трябва да включиш Нейтън Дрейк. Той е номер 1!”. Проблемът беше, че не бях играла Uncharted (PC геймър съм). Е, поправих това и да, признавам, Нейтън е секси пич в много отношения. Може би ако бях изкарала повече време с него щях да го поставя на по-висока позиция, но всичко в този живот е субективно, включително тази класация.

Нейтън е типичния сладур - както от игрите, така и от киното. Готино тяло, мъжествен, приключенец, обичащ да катери планини и да те омайва с красивите си зелени очи и току що набола брада. Мечтата на всяка жена, която си пада по приключенията и класически красивите мъжкари. Моите предпочитания обаче са по-различни.

Продължаваме следващата седмица с ТОП 7 позициите. Кой според вас ще бъде победителят? 

Тагове: