Как технологиите променят бизнеса, поведението на потребителите и как компаниите могат да ги използват в своя полза - тези и още интересни и важни теми ще са на фокус в новото издание на конференцията Tech of Tomorrow на Investor.bg. Тази година заради пандемията от COVID-19 тя ще се проведе в комбинация от телевизионен и онлайн формат в три издания – на 30 септември, 7 и 14 октомври и ще се излъчва от телевизионно студио на живо от 14:15 часа на Investor.bg и в социалните мрежи на медията.

В изключително предизвикателната ситуация, в която светът беше поставен заради коронавирус пандемията, за пореден път стана ясно, че технологичните иновации ще стават все по-необходими. Затова и всяко от онлайн студиата на Tech of Tomorrow ще обърне внимание на новите технологии във всяка една от трите ключови сфери – бизнесът в различните сектори, здравеопазване и бъдещето на работните процеси.

В онлайн събитията експерти от водещи компании у нас и Европа ще коментират развитието на енергийните технологии, банкирането в реално време и мобилните решения за градовете, свързани с управлението на COVID-19. Дискусиите ще обърнат внимание и на ефектите от навлизането на технологичните гиганти в здравеопазването, ролята на изкуствения интелект, както и на виртуалната и добавена реалност в този сектор.

Tech of Tomorrow ще даде още отговор на въпросите, свързани с оптимизиране на дистанционната работа и как образователните технологични компании могат да бъдат от помощ на пазара на труда.

Сред експертните гости в първото студио на Tech of Tomorrow на 30 септември по темата за иновациите в бизнеса ще се включат Фреди Дарбишър – дигитален продуктов мениджър за нови енергии и нововъзникващи дигитални технологии в Shell Research, инж. Калоян Георгиев – aрхитект IoT решения, Schneider Electric Bulgaria, и Цветомир Досков – CEO, Sirma BC. За да проследите интересните дискусии и да получите повече информация за темите и участниците в Tech of Tomorrow, може да се регистрирате безплатно тук.

Модератор на първата онлайн дискусия ще бъде главният редактор на Investor.bg и автор и водещ на технологичното предаване UpDate по Bloomberg TV Bulgaria Бойчо Попов.

Снимки: investor.bg

Виж още: Геоинженерството е единственото решение срещу глобалното затопляне

Тагове: