LG и Microsoft създадоха ексклузивно партньорство за популяризиране на гейминга от следващо поколение по начина, по който трябва да му се наслаждаваме - при 4K резолюция и 120 fps с минимално забавяне и широка цветова гама.

Телевизорите от гамата LG Series X OLED, която стартира тази година, поддържат Dolby Vision (HDR) и Dolby Atmos специално за Xbox Series X. Освен това телевизорите могат да обработват картината с променлива честота на опресняване и да имат автоматичен режим на ниска латентност (който позволява време за реакция до 1 ms).

Имайте предвид, че Dolby Vision ще бъде активиран след премиерата на новите конзоли с актуализация на софтуера. Независимо от това телевизорите са първите, които имат HGiG профил от HDR Gaming Interest Group (LG и Microsoft са членове на групата).

Телевизорите OLED са сертифицирани както от TÜV Rhineland, така и от Underwriters Laboratories, че са без трептене и имат ниски емисии на синя светлина.

Ако искате да играете HDR заглавия по начина, замислен от разработчиците, то нов LG OLED телевизор е най-добрата опция, така че има логика в това Microsoft да направи LG официален партньор на ключови пазари в Европа, Африка, Близкия изток и Азиатско-Тихоокеанския регион.

Страните участнички са: Австралия, Австрия, Белгия, Чехия, Дания, Финландия, Франция, Германия, Гърция, Унгария, Индия, Ирландия, Израел, Италия, Япония, Холандия, Нова Зеландия, Норвегия, Полша, Португалия, Русия, Саудитска Арабия, Сингапур, Словакия, Южна Африка, Испания, Швеция, Швейцария, Турция, Обединените арабски емирства и Обединеното кралство.

Снимка: LG

Виж още: Новото безжично зареждане на Xiaomi е пет пъти по-бързо от това на iPhone 12 (ВИДЕО)

 

Тагове: