Ако сте притежател на първото или второ поколение Kindle четец, може да сте срещали трудности при регистрация с Amazon профил. Някои потребители, които са закупили ново устройство от тези по-стари поколения, или са възстановили фабричните настройки на вече закупено, са срещали проблеми при нова регистрация с Amazon профил.

Представител от отдел обслужване на клиенти на Amazon се е обърнал към един от засегнатите потребители така: "устройството може да е твърде старо, за да се свърже с нашата мрежа." Това означава, че той насърчава потребителят да премине към по-ново устройство.

Миналата година, Amazon започна да предупреждава клиентите си, че по-старите Kindle устройства вече няма да бъдат в състояние да осъществяват достъп до Kindle Store или да синхронизират с потребителските си профили, ако не са инсталирали новите актуализации.

Все пак говорител на Amazon заяви, че компанията активно проучва въпроса, и отбелязва, че тя продължава да поддържа всички Kindle устройства, независимо от датата им на производство.

 

Прочетете и това: LG G6 ще ползва по-слаб процесор и това всъщност не е лошо 

Тагове: