Не че Instagram не е достатъчно пристрастяващ и сега, но от компанията съвсем скоро ще добавят страхотна нова функция, която ще ви позволи да скролвате из feed-a много по-дълго. От днес ще се радвате на така наречените предложени постове, или suggested posts, които ще се появяват, след като видите всички новини от вашите приятели.

В момента когато достигнете до края на фийда ви, се изписва простичкото You’re all caught up! Отсега нататък ще можете да виждате съдържание от други акаунти, както и, разбира се, реклами.

Според Engadget новата функция доста прилича на начина, по който функционира TikTok – много лесно задържа вниманието на потребителите и позволява лесното намиране на нови и интересни акаунти. Разбира се, Instagram и сега има полето Explore, което ви позволява да намирате любопитно съдържание, но то не функционира толкова плавно и интуитивно.

Снимка: shutterstock

Виж още: Чатът между Instagram и Messenger е въпрос само на време

HiCast е седмичният подкаст на екипа на списание HiComm, в който разговаряме за най-интересното от света на технологиите, филмите и игрите. Слушайте епизод 2 тук:

 

Тагове: