В последните седмици зачестиха течовете около новия Microsoft Surface Duo, като най-напред разбрахме, че телефонът ще има тройна задна камера. Сега вече знаем, че следващото поколение Surface Duo ще бъде захранвано от флагманския чипсет.  

В бенчмарка Geekbench се появи версия на Microsoft Surface Duo 2, чиито резултати подсказват, че става въпрос за мощния Snapdragon 888. Устройството е постигнало 1090 точки в теста на едно ядро и 3517 в теста на всички ядра. За сравнение на същия бенчмарк и със същия чипсет Samsung Galaxy Z Fold 3 отнесе 979 точки за едно ядро и 3441 за всички ядра.  

Тестваният тук Microsoft Surface Duo работи с Android 11 и 8 GB RAM памет.

Появата на Microsoft Surface Duo се очаква с интерес, тъй като неговият предшественик наистина беше нещо различно като дизайн и функция сред смартфоните. Очакваме компанията да използва по-голяма батерия и по-широки екрани с по-висока честота на опресняване, както и функция за събуждане на телефона при вдигане. Що се отнася до тройната камера, тя изглежда ще се състои от 12 МР основна камера, телефото и ултраширока камера.

Снимка: WindowsUnited

Виж още: 5G и LTE връзката на iPhone 12 понякога изчезва мистериозно

 

Тагове: