Понякога е трудно да се заспи вечер. Някои хора обичат да спят на отворен прозорец, за да е по-хладно в стаята. Други използват „бял шум“, за да заглушат външните дистракции. Един японски хотел има по-различна идея какво би могло да помогне на гостите да заспят – точна реплика на пилотска кабина на Boeing 737-800 в една от стаите.

Трябва да поздравим Haneda Excel Hotel Tokyu за идеята, но тя изглежда по-скоро като нещо, което човек би искал да разучи, докато е буден, отколкото да му помага при съня. Стаята се нарича Superior Cockpit Room, а една нощувка в нея струва около $233. Има и опция за 90-минутен урок на цена около $277 с инструктор в кабината, което доказва автентичността ѝ. Самият хотел е свързан с летището Haneda International Airport, затова дизайнът съвсем не е случаен. Страницата на хотела за стаята не споменава какъв е софтуерът на летателния симулатор.

Стаята е доста по-готина и евтина от гейминг стаята, която Alienware оборудваха в хотела Hilton Panama миналата година. Макар и стаята да бе снабдена с топ гейминг периферия, цената за една нощувка е $349.

Вижте още: Софтуерът на фаталните Boeing 737 Max - разработван от индийци с надница 9 долара на час

Тагове: