Снощният финал за 50-ото издание на Супербоул бе не само едно от най-очакваните спортни събития в Съединените щати, но и място, което по традиция големите компании използват, за да предложат на милионите зрители най-новите си реклами на продукти и трейлъри на предстоящи филми.

Ето една селекция на някои от най-интересните клипове, които бяха излъчени снощи.

Мат Деймън отново се завръща в ролята на Джейсън Борн в петия филм от поредицата, който носи просто името "Джейсън Борн". Видеото показва доста здравия физически актьор и множество експлозии - ясен белег за екшъна, който ни очаква.

 

 

Marvel също не остана по-назад и пусна трейлър на новия Captain America: Civil War, който трябва да се появи по кината през май. Това е най-атрактивният трейлър на филма до момента, като особено впечатлява сцена с участието на Робърт Дауни-младши в ролята на Железния човек, който спира куршум.

 

 

Новият "Книга за джунглата" на Disney пък е римейк на класическата анимация от 1967 г., а в трейлъра виждаме звезди като Бил Мъри, Кристофър Уокън и Бен Кингсли.

 

 

Надяваме се, че не сте забравили модерната класика Independence Day от 1996 г., защото ни очаква неговото продължение под името Independence Day: Resurgence. 45-секундният трейлър залага още повече на ефектите и експлозиите, затова не се чудете как огромни небостъргачи падат като хартиени конструкции.

 

 

Пак снощи видяхме и първия трейлър на X-Men: Apocalypse, който пък ще дебютира по американските кина на 27 май.

 

 

Накрая, ако винаги тайничко сте се чудили какво ще се случи при едно противоборство между Хълк и Ант-мен, новата реклама на "Кока-кола" ви дава възможност да разберете. И не се притеснявайте, накрая те се сдобряват.

 

Виж още: Предстоящ филм от "Междузвездни войни" може да бъде заснет в Космоса