Ако има едно сигурно нещо в днешно време, това е, че потокът от екранизации на комиксите на Marvel не дава признаци на секване. Най-новата продукция на тема "супергерои", която предстои да видим, се нарича Iron Fist и Marvel и Netflix обявиха нейната премиерна дата.

С излизането на „Доктор Стрейндж“ през ноември и появата на Ghost Rider в настоящия сезон на Agents of S.H.I.E.L.D. кино вселената на Marvel изглежда напълно готова за тематиката на магията и мистицизма, което означава, че магичният защитник на нинджите Iron Fist ще се появи в особено подходящ момент.

"15 години след като се счита за загинал в самолетна катастрофа, Дани Ранд мистериозно се завръща в Ню Йорк, готов да си върне изгубеното семейно наследство. А когато един древен враг надига глава в града, Дани е принуден да избира между семейството и задълженията си като Iron Fist", гласи описанието към сериала.

Той ще дебютира на 17 март 2017 г., а междувременно тук може да видите и новия тийзър, пуснат успоредно с премиерната дата.

Виж още: Доктор Стрейндж става част от "Отмъстителите: Безкрайна война"

Тагове: