WWE Immortals (Android, iOS)

От Warner Bros. International Enterprises 


sИграйте с любимите си WWE суперзвезди извън ринга и в свръхестествения свят на WWE Immortals. Използвайте опустошителни удари, за да разбиете противниците си. Подсилете ударите си с невероятни ходове, предмети и специални карти. Очаква ви едно изцяло ново бойно приключение.

 

 

 

Цена: Безплатна

 

 Изтегли играта от Google Play Store, iTunes


 

Bloks (Android, iOS)

От Bulkypix


sBloks е забавна, бързоходова и предизвикателна пъзел игра. Целта е да сменяте местата на квадратите, за да направите редове и колони от един и същи цвят. Комбо системата позволява на играчите да изчистят няколко реда и колони в бърза последователност. Bloks позволява на играчите да споделят резултатите си и да се конкурират чрез Google Play Game Services и Facebook.

 

 

 

Цена: Безплатна           

 

 

Изтегли играта от Google Play Store, iTunes


 

Shadowmatic (iOS)

От TRIADA Studio


sShadowmatic е пъзел игра, която ще предизвика въображението ви. В нея можете да завъртите абстрактни обекти под светлината на прожектори, за да откриете разпознаваемите силуети в сенките.

Играта съчетава зашеметяващи визуализации с релаксиращ геймплей. Открийте правилното решение в много неочаквани и безкрайно разнообразни силуети. Shadowmatic разполага с 9 стаи, всяка с уникална концепция, атмосфера и музика. Ако се затрудните, има система от подсказки, но ние ви препоръчваме да не прибягвате до тях, защото все пак е добре да се справяте с предизвикателствата. сами.

 

Цена: $2,99

 

 Изтегли играта от iTunes


 

Township (Android, iOS)

От Playrix Games


sTownship е уникална смесица от изграждане на градска среда и фермерски занимания. Споделете вашето виждане за перфектното място за живеене! Отглеждайте селскостопански култури, управлявайте съоръжения за преработка и продажба на стоки и развивайте своя град. Откривайте кафенета, кина и други обществени сгради, за да насърчавате социалния живот. Готови ли сте да изгради своя свят мечта?

 

 

 

Цена: Безплатна

 

 Изтегли играта от Google Play Store, iTunes


 

Octagon (Android, iOS, Windows Phone)

От Flow Studio 


sOctagon е минималистична аркадна игра за любителите на Super Hexagon или Impossible Road. Това е игра, в която ще трябва да се движите бързо. Но докато се движите, подът под вас ще се върти около вашия свят, а вие трябва да избягвате изкуствените неравности. Ще се обръщате с главата надолу, за да избягвате дупки. Сърфирайте с осмоъгълника, за да оцелеете в това лудо състезание.

Octagon има тонизиращ саундтрак от Sqeepo и психеделични цветни изблици. Този, който има супер бързи рефлекси, ще има шанс в тази игра.

 

Цена: 2,99 лв.

 

 

 


Изтегли играта от Google Play Store, iTunes, Windows Phone Store


 

Bow Man - Wild Hunting (Android, Windows Phone)

От Jeffrey Woo


sBow Man – Wild Hunting е класическа игра със стрелба с лък. Вие ще стреляте по птици, тигри, слонове и други животни, които ще ви атакуват. Бъдете добре въоръжени и използвайте различни стрели за различните животни.

Характеристики:

# 3 специални вида стрели

# 14 лъка, с които може да се сдобиете

# Strength: Увеличава щетите, които ще нанасят стрелите ви

# Agility: Увеличения честотата на стрелба

# Life: Увеличава кръвта

# Repelling: Сила изтласква животните на разстояние

# Penetration: Позволява на стрелите да пробождат целите

# Multi Arrows: Изстрелване на повече от една стрела в даден момент

Наслаждавайте се на играта и вижте колко дълго може да оцелеете.

 

Цена: Безплатна

 

 Изтегли играта от Google Play StoreWindows Phone Store