След коронавирус пандемията снимките на втория сезон на сериала The Witcher претърпяха ново сътресение, след като звездата Хенри Кавил се контузи. Инцидентът станал по време на бойна сцена със секири, когато актьорът бил в короната на дърво. Въпреки предпазните мрежи Кавил ударил крака си и трябвало да бъде откаран с линейка.

В резултат снимките временно ще бъдат спрени, защото Кавил не може да ходи добре, а участието му в The Witcher предполага да носи тежки брони.

Снимките на втория сезон на The Witcher бяха спирани вече два пъти заради пандемията, а един от главните герои дори бе принуден да напусне продукцията. 

Създателят на сериала The Witcher Лорън Хисрич наскоро обяви нов сериал от шест епизода, наречен The Witcher: Blood Origin. Той ще бъде прикуел на сегашния сериал и действието ще се развива 1200 години преди Гералт и събитията, които познаваме. Новaта продукция ще проследява появата на първите вещери и добрата новина за почитателите на романите на полския писател Анджей Сапковски е, че той ще участва в продукцията на сериала.

Снимка: Netflix

Виж още: Marvel атакува българската версия на HBO Go с 19 продукции

 

Тагове: