Честно казано, ако в Книгата на Гинес имаше награда за „най-лийкван“ смартфон, то безапелационният победител щеше да бъде Galaxy S10. Ден преди официалния анонс на новата флагманска серия сме видели кажи-речи почти всичко от нея – снимки, течове от официални сайтове на корейския гигант, видеа и т.н.

Новият „лийк“ е видео на официалната телевизионна реклама на Galaxy S10 и Galaxy Buds, излъчена в ефира на норвежка телевизия.

Читател на The Verge е заснел с телефона си споменатия телевизионен спот, а последният е излъчен по погрешка от TV2 – най-големия комерсиален телевизионен гигант в Норвегия.

За съжаление в екипа ни нямаме човек, който да може да превежда от норвежки, но видеото определено разкрива наличието на Galaxy S10, малкия отвор в дисплея за предната камера, тройната камера на гърба на устройството, обратното зареждане (видяхме го за първи път в модела на Huawei P20 Pro) и новия сензор за пръстови отпечатъци. В края на спота светлина под прожекторите намират и новите Galaxy Buds „тапи“, които ще могат да се зареждат безжично от самия Galaxy S10.

Видеото можете да гледате в края на този текст, а утре вечер очаквайте и пълното ни отразяване от специалното събитие, с което Samsung ще отбележим анонса на Galaxy S10.

Битката за Луната: кой ще стъпи там отново. Първи?

---

Впечатляващи снимки със смартфон? По-лесно е, отколкото предполагате (част 1)

Тагове: