Напоследък във високотехнологичната индустрия дори най-секретните секретни анонси не остават тайна задълго. „Течовете“ на информация станаха ежедневие и един от последните идва от Samsung.

Благодарение на последния ъпдейт на приложението им за смарт часовници и фитнес гривни станаха известни цялата линия устройства от този клас, които компанията ще обяви успоредно с дългоочаквания Galaxy S10 през следващата седмица.

Дори и в момента заглавната страница на Galaxy Wearable приложението за Android (което доскоро носеше името Samsung Gear) показва изображения на редица нови продукти, сред които „умен“ часовник, фитнес гривна и безжични слушалки от следващо поколение.

Първи в списъка е Galaxy Watch Active, който вероятно е същият вид, ориентиран към активно спортуващите смарт часовник, информация за който неотдавна изтече, но с името Galaxy Sport. Според данните в приложението той ще се предлага в два цвята и ще е с диаметър 40 мм.

Следват Galaxy Fit и Galaxy Fit e – две фитнес гривни с гумирани каишки. За съжаление информацията е твърде оскъдна, за да се прецени какво точно означава символът „е“ в името и по какво „е“ версията ще се различава от стандартния модел.

Последното „изтекло“ устройство са Galaxy Buds – нов модел безжични слушалки тип „тапи“. В интерес на истината те не са особена изненада, тъй като данни за тях вече многократно се появяваха в различни предварителни публикации в уеб през последните седмици. Една от най-интересните функции на новите Galaxy Buds ще бъде опцията за директно зареждане от Galaxy S10.

Как да направите сайта си по-сигурен и надежден?

---

За „David Bowie Is?”, музикалните приложения и защо не трябва да използваш телефона си единствено за „Facebook” браузинг

---

Изненадай любимия с дигитален подарък: Windows и Office лиценз от GoodOffer24