Музиката винаги е вървяла ръка за ръка с iOS устройствата през годините и няма да се учудим, ако и днес тя е един от най-често съпътстващите елементи при използването им. Истината е, че iPod все още съществува като устройство, което се предлага на пазара. 6-ата генерация работи под iOS 12.1 и се поддържа официално от Apple. И към днешна дата за съжаление не е особено популярен продукт.

Може би обаче има вариант, който да върне класическото устройство на Apple в светлината на прожекторите? Или ако трябва да погледнем от друга гледна точка – съществува вариант, който да превърне Apple Watch е нещо много, ама много яко?

Та, корейският дизайнер Йеонсу Канг публикува изключително впечатляващ дизайн за Caseology за силиконов кейс, предназначен за Apple Watch. И въпросният чисто и просто превръща най-популярния смарт часовник в сензорен музикален плейър, силно наподобяващ класическия iPod. За съжаление класическото навигационно колелце не функционира, но пък придава онзи характерен външен вид на оригиналното устройство.

Разбира се, потребителите отново могат да контролират своята музика посредством реагиращия на допир дисплей на часовника.

По отношение на евентуална продажба на изключително красивия кейс, то той ще се предлага от името на Caseology и по думите на последните трябва да се появи скоро на пазара. Все още липсва обаче конкретна цена. Независимо от стойностите ѝ обаче истински желаем да дадем нов живот на редакционния Apple Watch посредством тук представения продукт.

Тагове: