RoboCop се завръща! Това може и да не е нова новина, но сега вече има първи трейлър. Оригиналът навършва 26 години, а в началото на следващата година ще видим и негов римейк. Филмът на Пол Верховен има две номинации за Оскар, а успява да създаде и сериозен кръг от фенове. След няколко слаби продължения Robocop се оттегля от екрана. Е, сега ще го видим отново, изигран от Джоел Кинаман ("Мъжете, които мразеха жените"), а режисьор на лентата е Хосе Падиля, който няма голям хит до този момент, а най-известната му лента е "Елитен отряд". Във филма не липсват известни имена – Самюъл Л. Джаксън, Гари Олдман и Майкъл Кийтън.

 

Действието ще е в Детройт, както беше и в оригиналния филм. Първият RoboСop се опита да представи образите в средата на политически проблеми – новият режисьор ще наблегне на същото, но центърът ще е изместен към машините. Римейкът ще излезе на 7.02.2014, а до тогава интересът ни ще бъде подхранван с трейлъри, първият от които е вече тук.

 

Ефектите са се променили много през последните 20-ина години – нищо ново. Съмняваме се, че ще има толкова натуралистични кадри като в оригинала, но изглежда, че ще видим доста роботи и много роботи, които губят главите си. Сега ще видим историята стабилно подпомагана от най-новите технологии, с които разполага Холивуд, а самият RoboСop изглежда... е, различно – вижте сами!


Тагове: