Нов ден, нова информация за слушалка на Sony. Човек ще си каже, че Xperia бизнесът на японците е в крепко здраве. Ние не се оплакваме, де – пазим специално място в сърцата си за нишовите смартфони на японския гигант.

По същество от GizChina научаваме, че един от бъдещите смартфони на Sony – Xperia 0 – ще предложи 6 камера сензори, ситуирани на гърба на смартфона.

Спечели убийствен 4K OLED телевизор на Philips

Според медията телефонът ще разполага и с 5G свързаност и ще дебютира през 2020 година.

Камерата обаче определено ще бъде водещият елемент на новия телефон. Шестте сензора ще предложат следните базисни характеристики – 20 мегапиксела (F2.4), 48 мегапиксела (F1.2/F2.4), 16 мегапиксела (F2.4), 8 мегапиксела (F2.4), 12 мегапиксела (F1.2/F2.4) и .5 мегапиксела (TOF).

Виж още: 8 важни ъпгрейда за есенния гардероб на всеки уважаващ себе си мъж

Основният сензор ще бъде 48-мегапикселовият IMX586 CMOS на Sony. Припомняме, че в началото на годината компанията обедини мобилното си звено с това за камери и фотоапарати. Съответно и очакванията от мобилните камери на компанията спонтанно нараснаха неимоверно. Реално флагманите на Sony от 2020 година ще бъдат първите, които ще предложат продукт от новия вътрешен колаборативен процес.

Иначе, типично за телефоните на Sony от 2019 година – дисплеят ще бъде във все още нехарактерното 21:9 съотношение. Ще бъде OLED и ще предлага поддръжка на 90Hz и 4К резолюция.

Не звучи зле.

Тагове: