Вече сме ви показвали стола за сладка дрямка в офиса. Но най-неприятното нещо след седенето по цял ден зад бюро са болките в гърба, които понякога не могат да се избегнат. Искаме или не, ние прекарваме над половината си ден седнали – често пъти прегърбени, в неудобна поза и без добра опора на кръста и раменете. Всичко това е на път да се промени, благодарение на Optimal Posture Office Chair – създаден за оптималната позиция на седене, която не натоварва костите и ставите.

 

Ергономичният стол е създаден съвместно с лекари от болница, специализирана в лечение на гръбначни заболявания и травми. Той подпира удобно тялото ви, когато сте наведени над клавиатурата или бюрото, може да се завърта на 180 градуса, в зависимост от предпочитанията. Поддържа лактите ви в удобна позиция без напрежение, а седалката е леко наклонена напред и поставя бедрата ви над нивото над коленете, което значително облекчава гръбнака.

 

Устройството може да победи проблемите ви с умора, стрес, замайване и болки в гърба. Цената на най-удобния офис стол е 500 долара и той вече може да бъде поръчан онлайн.

Тагове: