Все още остават цели пет месеца до официалния анонс на наследника на iPhone XS, но благодарение на изтекли в мрежата CAD модели, използвани при производствения процес, вече имаме представа как ще изглежда устройството.

Зад споделеното в края на този текст видео стои YouTube каналът Concept Creator, а въпросното демонстрира общия външен вид на новата надежда на Apple.

iPhone 11 (или може би iPhone XI?) до голяма степен ще запази дизайн структурата на предходните два модела, което за съжаление означава и очеизваждащ прорез, който към днешна дата не е по вкуса на повечето потребители.

Еdge-to-edge OLED дисплеят ще бъде с размери между 5.8 и 6.5 инча. Не можем да преценим на база видеото, но множество по-ранни слухове твърдят, че новата серия iPhone устройства ще бъде малко по-дебела с идеята моделите от въпросната да разполагат и с по-добра/мощна батерия. Изглежда, че камера издутината, позната от предходните iPhone устройства, ще остане в миналото, съответно сензорите ще се слеят с останалата част на основното тяло. За последен път задната камера нямаше подутина в дизайн философията на iPhone 5S, издаден през септември 2014 година.

Продукцията на Concept Creator разкрива и новия превключвател за изключване на звука, който този път ще бъде с овална форма. Целият дизайн, изграден от Concept Creator, както споменахме, е базиран на CAD модели, разпространени от @OnLeaks.

Разбира се, няма как да твърдим със 100-процентова сигурност, че именно по този начин ще изглежда новият iPhone. Всъщност силно се надяваме на по-значителни промени по дизайна. От друга страна повечето анализатори до момента разкриват, че не трябва да очакваме генерални промени във визията на следващия iPhone.

Видеото:

Тагове: