На база всички течове и слухове очакваме три варианта на следващата флагманска серия на Samsung. Според BGR eдната версия на Galaxy S10 би следвало да бъде евтин вариант, който да се съревновава с Lite флагманите на останалите Android представители. Другите два модела ще бъдат от висок клас, като единият ще предложи повече камери от всеки друг Android конкурент.

Стигаме и до пресните снимки и концепт рендъри на Galaxy S10+, които можете да видите поместени в текста.

Припомняме, че последната седмица Samsung официално разкри своите дисплеи от ново поколение, включително и наименования Infinity-O екран. В случая става въпрос за дисплей, който обхваща кажи-речи цялата предна повърхност на смартфона и включва само лек отвор за предната камера.

В своя Twitter акаунт популярният Samsung лийкър Ice Universe твърди, че Galaxy S10 и Galaxy S10+ ще предложат споменатия Infinity-O дисплей, но не и Galaxy S10 Litе.

Следващата порция снимки идва от негов колега, който е създал рендъри на моделите с Infinity-O дисплей. При тях той набляга на начина, по който ще стои предната селфи камера на S10 в цялостната дизайн структура на устройството.

Както вече споделихме, според корейските новинарски агенции Galaxy S10 ще дебютира през февруари, а гъвкавият смартфон от ново поколение на Samsung - месец по-късно.

Тагове: