Имайки предвид колко импровизирано и дори ръбато изглеждат много тв програми, снимани по време на COVID-19, мнозина забелязаха, че началото на последния епизод на култовото комедийно шоу SNL изглеждаше адски професионално. Оказва се, че това е така, защото сцената с Брад Пит като д-р Антъни Фалучи не е заснета със смартфон или уеб камера, а с прототипна версия на предстоящата 6К камера Komodo на RED.

Нещо повече, зад камерата е бил самият президент на компанията Джаред Ленд. В  Instagram той обясни, че практически единствените участници в сцената са били той и Брад Пит без други помощници. Използвано е домашно осветление и аматьорски зелен екран.

С други думи цялата сцена е леко прикрита реклама на новата камера, която снима с кино качество и има начална цена от 4000 долара. Камерата е снабдена със страхотни екстри, които я правят перфектна за професионални филмови кадри.

Носителят на "Оскар" Брад Пит пък е избран от самия Фалучи, за да го играе, а Джаред Ленд снима Пит със същата 6К камера Komodo в клип за Американския филмов институт.

Виж още: Страхотен ъпдейт за телевизорите на Samsung

Тагове:
Още от Play