Джей Джей Абрамс ще направи екранизация на популярната комикс поредица Justice League Dark със своята компания Bad Robot ексклузивно за предстоящата стрийминг услуга НВО Мах на Warner.

Засега не знаем нищо повече за проекта, освен че той ще се излъчва само и единствено там. Justice League Dark е продължение на моментната комикс поредица, която акцентира върху герои от вселената на DC, попадащи в сферата на свръхестественото. Например като Джон Константин, който бе изигран от Киану Рийвс през 2005 г. в едноименния филм.

През 2019 г. режисьорът на Hellboy Гийермо дел Торо обяви, че е написал цял сценарий за филм по Justice League Dark за Warner, но тогава не се е стигнало до реализация. Работата по Justice League Dark ще върви успоредно с останалите филми от комикс вселената на DC като Wonder Woman, The Batman и др.

Освен Justice League Dark Абрамс работи по още два сериала за НВО Мах. Единият е хорър, вдъхновен от The Shining на Стивън Кинг, а другият се нарича Duster и е оригинален проект за криминален сериал през 70-те.    

Виж още: Още една причина да си останеш вкъщи – новият брой на GoGuide идва директно на дивана ти

 

Още от Play