Ако сте от по-запалените фенове на Black Mirror, вероятно сте станали жертва на интензивното и дълго подгряване, което Netflix прави за четвъртия сезон на сериала. Най-накрая имаме и конкретна дата, в която антологията ще продължи и най-вероятно ще ни депресира за бъдещето. Netflix обяви новината с трейлър, включващ кадри от всичките шест епизода, които ни очакват.

Отбележете в календарите си и датата, на която ще видим всички епизоди в Netflix - 29 декември.

Имената на шестте нови серии са Arkangel, Crocodile, Hang the DJ, USS Callister, Metalhead и Black Museum. Всеки от тях вече има отделен трейлър, който можете да видите в YouTube канала на Netflix.

За новия сезон създателят на Black Mirror Чарли Брукър казва пред Hollywood Reporter, че ще бъде още по-краен. "Спомням си, че когато започнахме трети сезон, който беше първият за Netflix, си казах, че хората винаги си мислят, че предсказваме бъдещето, но това вече не е случаят, защото си мислех, че нещата са толкова преувеличени. Затова продължих да си мисля, че следващият сезон отива още по-далеч, продължава Брукър, и няма начин да е предсказание. Но можеш да се обзаложиш, че след 5 минути Илон Мъск ще изскочи с нещо."